AND.G Concept Store by DAS Lab

Substances are “symbolized,” interpreted, and screened by individuals, that reflects their feedback on practices in the world. Everyone is a part of the collective society and connects with the world, holding on his or her views. Conscious behaviors bring about the states of paralleling, opposition, merging and detachment, and immerse individuals into their internalized trajectories of movement.

and g concept store das lab 16

The whole space is regarded as a medium for brands to gather, we analyzed its essence — inclusiveness, trying to find out commonalities among contradictions. The cluster effect of individuals is realized in a linear manner to form an abstract and flat grid system. Through such a system, AND.G hopes to encourage distinctive individuals and independent brands to connect with their self-identity.

and g concept store das lab 8

and g concept store das lab 11

As conceiving the ideology of AND.G, “decentralization” is the presence of the concept yet a practical necessity. Brands are encouraged to radiate themselves while intersecting and penetrating each other, to create vague ‘boundaries’ of non-confusion. As opposed to adopting fixed circulation, AND.G links up the ‘points’ to form a ‘plane’ to inspire the customers to have an in-depth dialogue with brands out of intuition.

and g concept store das lab 5

The purpose of re-examining the effects of contrast, integration, vagueness, and concentration that materials generated in the space, is not merely to pursue visual performance, but more importantly, to further bridge brands with art through creating a diverse yet homogeneous emotional context to convey brand declaration to the public.

and g concept store das lab 2

Project Name: AND.G Concept store; Project Location: The Mixc, Shijiazhuang; Interior & Installation design: DAS Lab; Principal designer: Li Jingze; Designer: Ivy Wu; Owner: AND.G; Key materials: Sandblasted stainless steel, Terrazzo, Blue glass, Diatom ooze, Volcano, Wood grain cement board; Area: 180㎡; Design period: 07/2019-09/2019; Construction period: 10/2019-11/2019; Photographer: Shao Feng; Project description and drawings: DAS Lab;

and g concept store das lab 19

and g concept store das lab 17

and g concept store das lab 12

and g concept store das lab 9

and g concept store das lab 15

and g concept store das lab 3

Source Article